YESNOMAYBE + BLACK LEATHER JACKET

Yesnomaybe, winaars Nieuwe Lichting 2024, is een crazy band bestaande uit 4 aandachtshoertjes met een permanente identiteitscrisis.

Nu ze 1 van de 3 winnaars zijn van die Nieuwe Lichting 2024 op Studio Brussel, zijn deze boys klaar voor de strijd! Daar smijten ze nu dan ook een EP release tegen aan!

Deze rotjochies komen de zalen in jou buurt onveilig maken. De ruige gitaren en rollende ritmes zorgen voor shows die sprankelen van energie en spetteren met zweet.

YESNOMAYBE BABY!

Black Leather Jacket

Snoeiharde riffs, pompende drums en een no nonsense punk attitude. Het recept van het Antwerpse viertal Black Leather Jacket is simpel, maar effectief. Na het jaar van de doorbraak, waarin debuutplaat ‘Tranquillizer’ vol stond met gruizige garagerock anthems, werkt de band nu aan nieuwe muziek. En wàt voor een songs: luider, harder, vuiler en meer ruimte voor experiment, maar toch blijven de catchy melodieën en branie aanwezig. Voeg hier een uitstekende live reputatie aan toe, en deze nieuwe songs komen op het podium nog beter tot hun recht. Black Leather Jacket is klaar. De podia slopen is slechts een kwestie van tijd.

  • Ticket staand 20/07/2024
    7 €
    0.7 €

  • Persoonlijke gegevens


    Bestelling

    Nog niets geselecteerd