Maanzaad

‘DE KAT’ Het nieuwe MAANZAAD-album is een live plaat, en dat is misschien wel het beste idee sinds de oprichting van de band in 2009. Want zoals u weet: als de stengel van de plant flink bewogen wordt, wordt het zaad uit de bol geslingerd.

Het speelplezier spat van deze opname. Kan ook moeilijk anders, want we horen muzikanten die individueel hun creatieve wasdom hebben bereikt en samen perfect op elkaar zijn ingespeeld. De hitsige vocale één-tweetjes tussen knuffelkater/frontman Adriaan en podiumpoes/zangeres Shikha, de vlotte licks en riffs van Kim, vragen, nee smeken u, onweerstaanbaar ten skank. In geest van de jaren ‘70, live and direct, onbewerkt en onversneden op vinyl.

Veelzijdige reggae, zoals vanouds in het Nederlands, met scherpe teksten, brandend actueel, anti-establishment en activistisch.

Net als u dacht alle wereldproblemen op een rijtje te hebben, volgt een nieuwe knal en lijkt eens stevig de benen strekken -in de huiskamer of op de dansvloer- de enige uitweg.

Behoorlijk krols, die nieuwe Maanzaad …

---------------

Too Hot For Me is een verzameling creatievelingen uit Sint-Niklaas, die al jaren het mooie weer maken in Sin City en ver daarbuiten. Als muzikanten, art producers, feestbouwers, platenruiters of theater- of filmregisseurs laten zich niet vastpinnen op een stijl, maar staan ze altijd borg voor kwaliteit en authenticiteit. The Whale Machine, Seamen, Black Jaguar Club, The Assault, Skandal, La Parole, Pedalo Kollektiv, Daredevil, God & his combo, PJEE, Wim Poppe en nog veel meer zorgen al jaren voor smaakvolle, niet te grijpen creatieve dromen. Altijd in voor een stevig feestje met een bom energie.

  • Ticket staand 26/09/2024
    10 €
    1 €

  • Persoonlijke gegevens


    Bestelling

    Nog niets geselecteerd