TOUTPARTOUT

21u: WASTE

22u: L'ITCH

23u: DISORIENTATIONS

WASTE maakt lawaai. Véél lawaai. De band staat voor een metaforische kreet van destructiviteit en melancholie. WASTE combineert experimentele noise met donkere post-punk. Dit resulteert in stevige cocktail van manische vocaluitbarstingen, pompende drums en gierende gitaarlijnen. WASTE moét je live zien. Hun liveshows barsten van energie. Wees alvast gewaarschuwd, want deze band zal uw podium – soms bijna letterlijk – slopen en het publiek meeslepen in onstuimige moshpits.

L'Itch

Dit viertal probeert geen comfort aan te bieden, integendeel: deze jonge schreeuwende band slaagt er in je overal een jeukend gevoel te geven. In hun teksten gaan ze geen verborgen lust of drift uit de weg, ze duwen en prikken op de plekjes waar we ons allemaal voor schamen. Hun nummers zijn voorzien van een stevig staaltje songwriting omdat het niet gewoon 'luid en hard' moet zijn. Ze werken in op je nekspieren, gaan voor een interessant sonisch landschap en durven drama en rust te omarmen. Ze zijn stevig, interessant en bovenal heel energiek.

Disorientations

Disorientations is een Antwerpse post-punkband. Door een oude jaren 80-sfeer te combineren met meer alternatieve punk- en noisemuziek, werd hun muziek gekenmerkt door een intens en eigentijds koelbloedig geluid dat tot leven komt tijdens hun intense en luidruchtige optredens. Hun debuutalbum ‘Memory Lanes’ verscheen in 2022 bij PIAS Recordings en kreeg lovende kritieken. Hun tweede album ‘Lost Today’ (uit op 19 april 2024) brengt een nieuwe muzikale vorm die hun hard-emotionele geluid, de rauwe ritmische kracht en de boeiende zang combineert met meer diepgaande songwriting.

  • Ticket staand 26/07/2024
    10 €
    1 €

  • Persoonlijke gegevens


    Bestelling

    Nog niets geselecteerd